Ana Sayfa Eğitim 15 Eylül 2021

İYTE Rektörü Baran’a EKAD’dan ödül…

Bahri Karataş (KHA)

Urla Gülbahçe’de Yerleşkesi bulunan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ( İYTE) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran’ a Ege Kalkınma Derneği tarafından ” İnovatik ve Girişimci Akademik Lider” ödülü verildi. Rektör Baran, ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank verecek.
İYTE Rektörü Prof .Dr. Yusuf Baran sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda
“Kalkınma Derneği tarafından (EKAD) Ar-Ge Teknoloji Liderleri kategorisinde “İnovatif ve Girişimci Akademik Lider” ödülüne layık görülmenin onur ve mutluluğunu yaşıyorum.Beni bu ödüle layık gören dernek yöneticilerine gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Rektör Baran’a ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayelerinde Savunma Sanayii Başkanlığının katılımıyla EKAD tarafından 13-14 Ekim’de İzmir Kaya Termal Kongre Merkezi’nde “Yarını Yakalamak ve Aşmak” temasıyla düzenlenecek Ar-Ge, İnovasyon, Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda gerçekleştirilecek törende, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından verilecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster