Ana Sayfa Eğitim 25 Kasım 2021

Urla’da Bilim Şenliği yapıldı!

İzmir Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından, TUBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri kapsamında öğrencilere yönelik planlanan ‘Minikler FeTeMM’le Buluşuyor Bilim Şenliği Urla’da yapıldı. Düzenlenen şenliklere Şehit Kemal İlkokulu ev sahipliği yaptı.

Şehit Kemal İlkokulu’nda, AR-GE ekibinden 35 uzman öğretmenin katıldığı atölye çalışmaları gün boyu tüm öğrencilere yönelik ç yapıldı. Farklı ve eğlenceli bir deneyim olan Bilim Şenliği’nde öğrenciler, keyifli saatler geçirerek bilimsel çalışmalara katıldı.

Okulda; Algoritmik Düşünme Atölyesi, DNA İzolasyonu, Makinaların Gücü, Hava Akımı ile Giden Araba, Solar Sistem, Boyutlar Arası STEM, Ortaçağ Mucitleri, Akıl Zeka Oyunları gibi 28 atölye etkinliği yapıldı. Bu atölyelerden okul öğrencileri ve misafir okul öğrencileri faydalandı.

Eğitim sürecinde, bilim ve eğitimin entegre edildiği Şehit Kemal İlkokulu’nda, öğrencilerin 21’inci Yeni Yüzyılda becerilerini kazanması ve değişime ayak uydurabilmesi için öğrenciler farklı çalışmaları denedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster