Ana Sayfa Genel 14 Eylül 2021

Jandarma’dan uyuşturucu operasyonu! 8 kişi tutuklandı

İzmir İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Torbalı ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Torbalı' da yapılan operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapan 12 şüpheli gözaltına alındı.

Bahri Karataş (KHA)

Adliyeye sevk edilen 8 kişi tutuklandı, 4 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri Torbalı İlçesi Ayrancılar Mahallesinde ,gençlere uyuşturucu madde satan çıkar amaçlı suç örgütünün olduğu ihbarı yapıldı.Kimlikleri ve adresleri belirlenen kişiler teknik ve fiziki takibe alındı.

Jandarma ,çetenin çökertilmesi için operasyon için düğmeye bastı ,12 şüpheli ye eş zamanlı baskın düzenledi. Ayrancılar Mahallesinde belirlenen adreslere yapılan baskında 12 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik köpeği ile yapılan aramada gizli bölgelere gizlenmiş ,95 gram metamfetamin maddesi, 2 gram kubar esrar, 7 gram Bonzai, 142 adet uyuşturucu hap, 12 adet bong diye tabir uyusturucu madde icme aparatları, 4 kök kenevir bitkisi, 3 adet pompalı tüfek , 77 adet çeşitli silahlara ait fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 12 şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 8 şüpheli tutuklandı.

Ayrıca aynı operasyon kapsamında 26 şüpheli hakkında da, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster