Ana Sayfa Genel 8 Şubat 2022

Kızılay Urla Şubesi, 306 Şube arasında Türkiye 2’ncisi oldu!

Bahri Karataş (KHA)

Türk Kızılay’ı Urla Şubesi, 2021 yılı Şube Performans değerlendirmeleri sonucunda 306 Şube arasında Türkiye 2’incisi oldu.

Şube Başkanı Nurgül Saltık’a ödülü, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından verildi.

Türk Kızılay Urla Şube Başkanlığına geldiği günden buyana yaptığı, “Biz bize yeteriz”, “İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve kıyafet”, “Hayata Bağlan”, “Engelsiz Urla” projeleri ile adını duyuran Nurgül Saltık, projelerin meyvesini aldı.

Nurgül Saltık ve gönüllüler, deprem bölgesinden orman yangınlarına, festivallerden üniversite öğrencilerine sıcak çorba dağıtımına kadar her alanda var olmaya çalışıyor…

306 Şube arasında Türkiye 2’ncisi

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından her yıl şubeler arasında yapılan projelerle ilgili yapılan “2021 Yılı Şube Performans Değerlendirmeleri”nde Türk Kızılay Urla Şubesi, 306 Şube arasında Türkiye 2’ncisi oldu.

Ödülün şubenin özverili çalışmaları ve gayretleri ile Genel Performansı sonucunda verildiği belirtildi. Şube adına ödülü Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, tarafından Urla Kızılay’ı Şubesi adına Başkan Nurgül Saltık aldı.

Dr. Kerem Kınık, “2021 yılı Şube Performans Değerlendirmeleri sonucunda özverili çalışmaları ve gayretleriyle 306 Kızılay Temsilciliği arasında ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisinde’ başarı gösteren Urla Temsilciliğimizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim “ dedi.

Türk Kızılay Urla adına ödülü alan Nurgül Saltık, “Bizleri iyilik yolunda yalnız bırakmayan değerli bağışçılarımıza, her zaman yanımızda olan değerli gönüllülerimize ve her daim desteklerini gördüğümüz değerli Urlalıra teşekkür ederiz. Urlamızın adını hep birlikte bu noktaya taşımaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster