Ana Sayfa Spor, Uncategorized, Yaşam 22 Eylül 2021

Pınar Karşıyaka ile Yarımada Gençlik SK’dan işbirliği! İlk seçmeler 3 Ekim’de…

İlçemizde kurduğu Yarımada Gençlik Spor Kulübü ile milli takıma ve önemli takımlara genç sporcular yetiştiren tecrübeli Baş antrenör Alper Günkızıl, Yarımada Gençlik S.K. ile Pınar Karşıyaka arasında yapılan işbirliğiyle Yarımada Temsilcisi oldu. Bu anlaşmayla birlikte Pınar Karşıyaka’nın yarımada bölgesindeki seçmelerini Yarımada Gençlik SK’nın Başkanı ve Baş Antrenörü Alper Günkızıl düzenleyecek. Seçmeler Pınar Karşıyaka Basketbol antrenör kadrosu ile birlikte yapılacak.
“Temel hedef altyapının güçlenmesi, İzmir basketbolunun gelişmesi”
Pınar Karşıyaka ile Yarımada Gençlik Spor Kulübü arasındaki işbirliğiyle ilgili Pınar Karşıyaka Altyapısı’nda yapılan açıklamada “Altyapımızın güçlenmesi, İzmir basketbolunun gelişmesi, Türk basketboluna daha fazla sporcu kazandırmak amacıyla altyapı faaliyetlerimizi genişletiyoruz. Kulübümüz yarımada ilçeleri olarak bilinen bölgede, bölge temsilcisi olarak Yarımada Gençlik SK ile altyapı gelişimi organizasyonu işbirliğine varmıştır” denildi.
“Yetenekli ve azimli gençleri doğru yerlere ulaştırmak istiyoruz”
Yapılan işbirliği hakkında açıklama yapan Yarımada Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Baş antrenörü Alper Günkızıl yaptığı açıklamada “Böyle bir anlaşma başta ilçemiz olmak üzere tüm yarımada bölgesine hayırlı olsun. Bizler genç, yetenekli ve azimli sporcularımızı doğru yerlere ulaştırmak istiyoruz. Bu bağlamda Pınar Karşıyaka Spor Kulübü adına Yarımada’da düzenleyeceğimiz seçmelerle bir çok genç sporcumuzun kendini gösterebilmesini hedefliyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.
İlk seçmeler 3 Ekim’de
Yapılan işbirliğinin ardından Pınar Karşıyaka altyapısının Yarımada ilçelerindeki ilk sporcu seçmeleri, 3 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.
Seçmelere kayıt ve detaylı bilgi için
0505 462 94 69 numaralı telefondan düzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster