Ana Sayfa Genel, Spor 21 Şubat 2022

Urla Belediye Spor Galibiyetle başladı! Gol ve kart yağmuru…

Bahri Karataş (KHA)

İzmir Çetin Zengin 1. Amatör Küme maçları bu hafta başladı. İlçemiz temsilcisi Urla Belediye Spor Kulübü sezonun ilk maçında 20 Şubat 2022 Pazar günü 12 Eylül Futbol Sahası’nda Karaburun Belediye Spor Kulübü ile karşılaştı.

Müsabakayı, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’ın ile çok sayıda taraftar izledi.

Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısını Urla Belediye Spor 2-1 kapattı. Temsilcimiz ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyarak sahadan 4-2 galip ayrılan taraf oldu. Temsilcimizin gollerini Yiğitcan, Oktay, Şenol ve Gökhan Balcılar kaydetti.

İkinci yarıda sertleşen oyunda orta Urla Belediye Spor Kulübünden 1, Karaburun Belediye Spor Kulübünden 3 oyuncu ve antrenör kırmızı kart gördü.

Dayanç maç öncesi sporcularla bir araya geldi

Urla Belediye Başkan Vekili ve Urla Kaymakamı Murtaza Dayanç maç öncesinde Urla Belediye Spor Kulübü A Takımı ile kahvaltıda buluştu.

Çetin Zengin 1.Amatör Ligi’nin ilk maçında saat 15.00’te Urla 12 Eylül Stadında Karaburun Belediyespor ile karşılaşacak olan ekibimize başarılar dileyen Dayanç, “Sizlere güveniyoruz. Her zaman sizlerin en büyük destekçisiyiz. Güzel ilçemizde sporun ve sporcunun yanındayız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster