Ana Sayfa Genel 20 Eylül 2021

Urla PTT’de Kargomat hizmete girdi

Bahri Karataş (KHA)
Yaptığı hizmetler ve yeniliklerle tanınan Urla PTT Müdürü Mehmet Ali Fırat, buna bir yenisini daha ekledi.  Fırat, PTT binasının yan kısmına 7/ 24 hizmet veren Kargomat (Kargo teslim) cihazını hizmete sundu.

Vatandaşların kargo teslim alma sürecini hızlandıracak olan Kargomat, Urla merkez binasının yanında yer alıyor…
Fırat’tan bilgilendirme

Urlamızda yaşayan halkımıza, iyi hizmet sunmak için yaptığımız çalışmalarımız ve hizmet alanlarımıza, bir yenisi ile devam etmekteyiz diye konuşan Urla PTT Müdürü Mehmet Ali Fırat “Urla Merkezde bulunan hizmet binamız yanında Kargomat (Kargo teslim) cihazını hizmete sunduk. Kargomat cihazında, adresinize gelen ve adresinizde bulunmamanız nedeniyle teslim edilemeyen ve merkezden almanız için ihbarlanan gönderiler ile alıcı adresi, Urla PTT Kargomat olarak kabulü sağlanmış kargo- kurye ve taahhütlü gönderilerin teslimi sağlanabilmektedir. Kargomat cihazına adınıza ait gönderi bırakıldığında, gönderi üzerinde bulunan cep telefonunuza mesaj ile şifre gönderilmekte, 3 gün içerisinde 24 saat süre ile kargomat cihazı paneli kullanılanak cep telefonunuza gelen şifre ve Tc kimlik numarası girildiğinde, gönderinizin bulunduğu katgomat gözü açılacak ve tarafınızdan gönderiniz alınacaktır. Gönderi alındıktan sonra açılan gözün kapağı mutlaka kapatılmalıdır” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster