Ana Sayfa Ekonomi, Yerel Yönetimler 18 Şubat 2022

Urla’da işçinin yüzü güldü! Toplu sözleşme ile…

Urla Belediyesi ve DİSK Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şube arasında Urla Belediyesi’nde çalışan 85 kadrolu işçinin toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu sözleşme kapsamında işçilerin günlük ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 40 zam yapıldı.

Belediye makamında gerçekleşen toplu sözleşmeye, Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç, DİSK Genel İş Sendikası İzmir 4 Nolu Şube Başkanı Aydın Tekin ve sendika yönetim kurulu katıldı.

Alın teriyle çalışan emektar işçilerimizin haklarını alması gerektiğini vurgulayan Dayanç, “ yetkili sendika ile yürütülen müzakereler neticesinde, belediyemizin imkanları ölçüsünde yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık. Urla Belediyesi olarak biz bir aileyiz, her zaman işçilerimizin yanındayız. Yapılan sözleşme herkese hayırlı olsun” dedi.

4 Nolu Şube Başkanı Aydın Tekin ise, “Emekten yana tavır koyan Belediye Başkan v. Kaymakam Murtaza Dayanç’a çok teşekkür ederiz. Kısa sürede anlaşıp sözleşmemizi imzaladık. Tüm emekçi kardeşlerime ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster