Ana Sayfa Genel, Yaşam 23 Ağustos 2021

Urla’yı talan eden tekne motoru hırsızları serbest kaldı

Urla’da tekne motoru hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla yakalanan 4’ü Suriye uyruklu 5 kişi adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si adli kontrol şartıyla, 3’ü ise Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bahri Karataş (KHA)

İzmir’in Urla İlçesinde 7 tekne motoru hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si adli kontrol şartıyla, 3’ü ise Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Son zamanlarda meydana gelen tekne motoru hırsızlıkları ile ilgili olarak Urla İlçe Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan tarafından, özel ekip kuruldu. İlçe
Asayiş Büro Amirliği ekipleri 7 tekne motoru hırsızlığının gerçekleştirildiği İskele ve Gülbahçe bölgelerinde çalışma başlattı.

Özel ekip, merkez ve iskele polis bölgesinde meydana gelen 7 tekne motoru hırsızlığı olayı ile ilgili tanık bilgileri doğrultusunda kamera araştırmaları yaptı.

Yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren kişileri ve hırsızlık olaylarında kullandıkları 35 VM plakalı aracın sahibinin şüphelisi İlhan G., olduğunu tespit etti.İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu araç takibe aldı.
Yapılan takip sonucu Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerle birlikte araç ve içerisinde bulunan İlhan G. ve 4 Suriye uyruklu Muhammed El S.E., Muhammed El E. ,Muhammed Ş.H. Fuad El H. olmak üzere toplam 5 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı.Emniyette sorgulanan 5 şüpheli ilk ifadelerinde hırsızlık olaylarını yaptıklarını itiraf etti.

Emniyette işlemleri tamamlanan 5 şüpheli Urla Adliyesine sevk edildi. Şüphelilerden 2’si adli kontrol şartıyla, 3′ ü ise Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster