Ana Sayfa Genel 31 Ağustos 2021

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti

Tiyatro dünyasının acı kaybı... Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, hayatını kaybetti.

Usta oyuncu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti. 70 yaşındaki Şensoy bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi’nde tedavi görüyordu.

Şensoy’un saat 02.30 sıralarında hayatını kaybettiği belirtildi.Ortaoyuncular hesabından yapılan açıklamada, “Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağolsun…” denildi.

Ferhan Şensoy’un eski eşi, oyuncu Derya Baykal, Ferhan Şensoy’un ardından, “Ustamı, kızlarımın babasını kaybettik çok üzgünüz” notunu paylaştı.

Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy ise, “Çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacım” diye yazdı.

Ferhan Şensoy’un kızı Müjgan Ferhan Şensoy da, “Babam uçtu göklere…” diye yazdı.

Galatasaray Futbol Kulübü’ de yayınladığı mesajda; “u topraklarda tiyatroyu milyonlara sevdiren, yüzlerce genç yetiştiren, izi asla silinmeyecek oyunlara imza atan, Galatasaray Lisesi’nin müthiş öğrencisi Ferhan Şensoy’u kaybetmenin üzüntüsünü taşıyoruz. Ailesine, sevenlerine, camiamıza ve sanat dünyamıza başsağlığı dileriz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster