Ana Sayfa Genel, Yaşam 28 Ağustos 2021

Çeşme’de eğlence mekanlarına 150 polislik denetim! Kaymakam Çakıcı duyurdu…

27 Ağustos 2021 Cuma günü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklığında şok denetim uygulaması yapıldı.
Uygulamada, 20 işletme denetlenirken 337 işletme çalışanına ayrıntılı GBT yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde adı ölümlü kavgalarla anılan Çeşme’de gerçekleşen şok denetim uygulamasının ardından Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
Çakıcı açıklamasında;,
“Bu gece planlı faaliyetlerimiz kapsamında Alaçatı Bölgemizde eğlenece sektöründe 20 işletmeye, İl Emniyet Müdürlüğünden gelen takviyelerle, 150 kisilik bir polis ekibimizle şok denetim uygulaması gerçekleştirdik. Ayrıca 337 işletme çalışanının ayrıntılı gbt sorgusunu da yaptık.
Öte yandan narkotik ekiplerimiz de takip ve tespit ettigi 3 araçta muhtelif uyusturucu madde ele geçirdi. Bununla ilgili 9 kişi hakkında gereken yasal islemler şu an devam etmekte.
Trafik ve asayiş ekiplerimiz de 741 araç ve 1183 kişinin gbt  kontrolünü gerçekleştirdi. Bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi, o kişi hakkında da yasal islem başlatıldı. Tüm gece boyunca görev başında olan tüm kolluk birimlerimize teşekkür ediyorum”
dedi.


Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster