Ana Sayfa Genel 19 Ekim 2021

Fırat Gül Esnaf Odası Başkan Adaylığını açıkladı! İşte A takımı…

2022 yılının Ocak-Mart aylarında gerçekleşecek olan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası için adaylar ortaya çıkmaya başladı.
Geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yayınlayarak adaylığını açıklayan Fırat Gül, A takımını da duyurdu…

Fırat Gül

Yaptığı basın açıklamasında yıllardır Urla’da esnaflık yaptığını belirten Gül, “Urla’daki esnaf ve sanatkarların sorunlarını bildiğimi, bu sorunların çözümü noktasında gereken çaba, enerji, deneyim ve özveriye sahip olduğumu belirtmek istiyorum” dedi. Gül aynı zamanda adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Fırat Gül adaylık açıklamasında;
“Ülkemizde yaşanan ekonomik kriz nedeni ile Urla’mızda ikamet eden esnaf ve sanatkarların hangi zor koşullarda hayatlarına devam edip, bu zorluklarla mücadele etme noktasında nasıl gayret içerisinde olduklarının farkındayım.
Bu bilinçle yıllardır esnaflık yapan biri olarak Urla’daki esnaf ve sanatkarların sorunlarını bildiğimi, bu sorunların çözümü noktasında gereken çaba, enerji, deneyim ve özveriye sahip olduğumu belirtmek istiyorum.
Sizlerden aldığım samimiyet, destek ve güçle, Ahi Evran felsefesini özümsemiş, içinizden biri, esnaf ve sanatkarların birleştirici gücü olarak çok nitelikli bir kadro ile önümüzdeki dönem(2022-2026) “Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına” aday olacağımı belirtmek istiyorum.
Bu vesile ile beni var eden, esnaf ve sanatkar dostlarıma ve Urla’ma borcumu ödeyebileceğimden eminim.
Kıymetli destekleriniz ile çıktığım bu yolda beni asla yalnız bırakmadan  el ele birlikte yol alacağımızdan hiç şüphem yok.
Kendimi önce Allah’a, sonra siz değerli Esnaf ve Sanatkar dostlarıma emanet ediyorum.
Saygılarımla..”
dedi.
Fırat Gül’ün A takımı belli oldu
Fırat Gül adaylık açıklamasında A takımını da Urla esnaf ve sanatkârlarına duyurdu.

(soldan sağa) Ömer Sezai Aydemir (Saçıbeyaz Kuruyemiş), Alper Çelikbey (Eski Pazaryeri Dönercisi), Sedat Şekeroğlu (Alınteri Otomotiv), Naşit Duğan (Bülent Börekçilik), Sema Altınova (Sema Market), Mahmut Yumrukkaya (My Ticaret- Kaltun Madran Su), Fırat Gül (Dostlar Kıraathanesi), Yahya Uysal (Uysal Teknik Isıtma Ve Soğutma Sistemleri), Özge İli (Salon Urla Bay Bayan Güzellik Salonu), Tolga Kaylak ( Orçun ve Tolga İletişim ), Necmi Çam (Lezzet Kokoreç), Erdinç Daysal (The Kasap), Gökhan Köseler (Kenan Oto Boya)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster