Ana Sayfa Genel 8 Ocak 2022

Jandarma’dan reflektör eğitimi…

Bahri Karataş (KHA)

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri 159 traktör sürücüsüne, reflektör eğitimi verildi.

İçişleri Bakanlığı’nın, “2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı” kapsamında traktörlerin karıştığı kazaları azaltmak için “Reflektör Tak Görünür Ol” sloganıyla traktör sürücülerine bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik proje çalışmalarına start verildi.

Bu kapsamda Göçbeyli Mahallesinde,Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkcı başkanlığında, İzmir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Bergama İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerince ,159 traktör sürücüsüne bilgilendirme ve reflektör dağıtımı yapıldı.

Jandarma ekipleri,traktörlerin karayollarında kullanımı esnasında dikkat edilecek genel trafik kuralları,romörkların arkasında bulunması gereken reflektörler ve gece şartlarında traktör kullanımı konularında eğitimler verildi, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam edileceği bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster