Ana Sayfa Genel 8 Ocak 2022

Urla Kızılay, Engelli Toplum Merkezini açtı

Türk Kızılay Urla bağışçılarının desteği ile yaptığı Serol Günaydın Engelsiz Gönüllü Merkezinin açılışı düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Urla Kaymakamı Belediye Başkan vekili Murtaza Dayanç, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, STK temsilcileri ve bağışçılar katıldı.

Açılış kurdelesini Kaymakam Murtaza Dayanç, Kızılay Genel Başkan yardımcısı,yönetim kurulu üyeleri ve Serol Günaydın birlikte kesti.

Urla Kızılay Temsilcisi Nurgül Saltık, buranın yapımında,maddi ve manevi destekte bulunan herkese teşekkür etti.

2015 yılından bu yana yürütülen “Hayata Bağlan Projesi ” nin içinde yer alan Serol Günaydın binasının yapımını, Modist Hakan Akkaya, Elif Melek Dursu, Zeynep Şimşir ve merhum Fatma Özgün iç tefrişini yaptıklarını ,Barış Sabancı, Cihan Sabancı, Şafak Koç, Bayram Bilge, Şafak Üleştiren, İbrahim Yeşilyurt ve Başar Hasırcı bahçe düzenlemesine katkı koyduklarını söyledi.

Saltık, “Tüm bağışçılarımıza, destekçilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Etkinlik Engelsiz Koro Müzisyenlerinin sunumuyla başladı, engelsiz defile ve yapılan konuşmalar ile devam etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster