Ana Sayfa Genel 18 Şubat 2023

Urla’da yardımlaşmada ‘Sosyal Market’ adımı

Urla Kaymakamlığı ve Urla Belediyesi öncülüğünde, ilçede misafir edilen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını kısa sürede temin edebilmek adına ‘Sosyal Market’ oluşturuldu.
İzmir’in Urla ilçesinde kaymakamlık ve belediye öncülüğünde, ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların desteğiyle kurulan Sosyal Market, yardımseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Yapılan çalışma kapsamında ilçede misafir edilen depremzede vatandaşların temel gıda, giysi vb. ihtiyaçlarının temin edilmesi adına Urla Eski Tamirhane Binası’nda kurulan markette toplanan ürünler ilçedeki depremzede vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda paketlenerek bulundukları adrese teslim ediliyor.
Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, AA Muhabirine yaptığı açıklamada “Yaşadığımız bu büyük felaketin ardından yaralarımızı birlikte sarmaya çalışıyoruz. İlçemizde şuan için 1300 civarında depremden etkilenen vatandaşımızı ağırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu sayı artabilir. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Oluşturduğumuz ‘Sosyal Market’ ile gıda, beyaz eşya, giyim gibi çeşitli destekler geldi. Bu destekleri doğrudan ihtiyaç sahibi adreslere ulaştırıyoruz. Bu kapsamda ilk günden bu yana tüm vatandaşlarımıza gösterdikleri hassasiyet için çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster