Ana Sayfa Genel 18 Şubat 2023

Urla Meslek Lisesi’nden deprem bölgesine soba üretimi

Urla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal İşleri Bölümü öğretmen ve öğrencileri,  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından bölgedeki vatandaşlara yardımda bulunmak adına soba üretimi gerçekleştiriyor.
Urla Kaymakamlığı ve Urla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, başta Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası olmak üzere bölge esnafı ve bağışçıların katkılarıyla temin edilen malzemeler, Urla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal İşleri Öğretmen ve öğrencileri tarafından işlenerek kurulmaya hazır soba olarak bölgeye gönderiliyor.
Özellikle olumsuz hava şartlarında deprem mağduru vatandaşların temel ihtiyaç malzemesi olan çadır içi ve dış ortam sobaların ilk 20 adedi deprem bölgesine ulaşırken devam eden çalışmalar ile toplamda 100 adet sobayı ihtiyaç sahiplerini ulaştırmak hedefleniyor.
Aynı zamanda öğretmenler, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İzmir’de yürütülen soba üretim çalışmalarına da katkıda bulunuyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster