Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Yaşam 3 Eylül 2021

Uslucan Gurme&Şarküteri Açıldı

Uslucan Gurme&Şarküteri, 3 Eylül 2021 Cuma günü açıldı. Açılış, yoğun ilgi gördü...

Urla Yakamoz Haber- Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan’ın çocukları Burcu Erkılınç Uslucan, Yasemin Uslucan ve Sinan Uslucan’ın işletmeciliğini yaptığı Uslucan Gurme& Şarküteri açıldı.

3 Eylül 2021 Cuma günü gerçekleşen açılış törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla Yerel Hizmetler Şube Müdürü Yener Kırmızı, Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla Şoförler ve Motorlu Taşıtlar Esnaf Odası Başkanı Günay Öz, Urla Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, önceki dönem CHP Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz ve Urlalılar katıldı.
Açılış kurdelesini İsmet Gecikmiş, Ahmet Birol Aydınhan, İsmet Erak ve Muharrem Uslucan birlikte kesti.

Açılışta konuşan Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan “İlçemize böyle güzel bir işletmeyi kazandırdıkları için genç arkadaşlarımıza teşekkür ederim. İşletmenin Urlamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi. İsmet Gecikmiş kurdele kesimi esnasında yaptığı konuşmada “Genç arkadaşlarımız, birbirinden güzel ürünleri içinde barındıran çok güzel, temiz bir işletmeyi ilçemize kazandırdı. Böyle bir işletme için Uslucan ailesini kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum. Buraya gelen herkese, bütün başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.
Doğal ve organik ürünleri vatandaşlara ulaştırma hedefiyle faaliyete başlayan işletmede vegan ürünlerin yanında yöresel ürünler, süt ve süt ürünleri de satışta…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster