Ana Sayfa Siyaset 25 Ekim 2022

İYİ Parti’nin Kuruluşunun 5. Yılı Urla’da Kutlandı! Yüksel Bıyık Adaylığını Açıkladı!

25 Ekim 2017 yılında kurulan İYİ Parti’nin 5. Kuruluş yıldönümü eş zamanlı olarak kutlandı.

İYİ Parti Urla İlçe Başkanlığı bu kapsamda Urla Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma programı düzenledi. Programa kurucu İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık, ilçe yöneticileri, kurucu ilçe başkanı Hasan Hüseyin Akgül, kongrede adaylığını açıklayan Nihat Yılmaz ve partililer katıldı.Program, çelenklerin sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İYİ Parti Urla İlçe Başkanı Yüksel Bıyık gerçekleştirdi. Ayrıca Bıyık, kasım ayında gerçekleşmesi beklenen kongrede ilçe başkanlığına bir dönem daha aday olduğunu açıkladı. Bıyık’ın konuşmasının ardından kurucu ilçe başkanı Hasan Hüseyin Akgül’de konuşmasını gerçekleştirdi.
Bıyık; “Dağılırsınız dediler. Dağılmadık, toplandık”Bıyık konuşmasında, “Dediler ki; Çıkmayın başaramazsınız. Bu güneşin altında bulunan irade dedi ki ‘Başaracağız, başaracağız, başaracağız’. Ve başardık. Çünkü iktidara sadece yürüyen değil iktidara koşan bir partiyiz. Dağılırsınız dediler, dağılmadık toplandık. Türkiye için toplandık. Türkiye’de iyi şeylerin mümkün olacağına inancımızla toplandık ve bir mucizeyi başardık. 5 Yıl önce biz bu yola çıkmasaydın, iftiralardan korksaydık, zulümden kaçsaydık, bugün Türkiye nasıl bir Türkiye olacaktı. Ayrıca bugün burada değerli hazirun önünde ilçe başkan adayı olduğumu açıklıyor ve Nihat Yılmaz kardeşimize de adaylığında başarılar diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileklerimle Gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.Bıyık’ın ardından kurucu ilçe başkanı Hasan Hüseyin Akgül konuşmasını gerçekleştirdi. Akgül konuşmasında “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerime şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Burada görev yapan polis arkadaşlarıma, dağda bizi bekleyen Mehmetçiklerimize hepsine diyorum ki bir gün sıkışırsanız hepimiz askeriz hepimiz polisiz. Askerimizi, polisimizi, vatanımızı seviyoruz. Dünyada tek bir millet vardır ki evladını davulla zurnayla askere gönderen, o milletin adı da yüce Türk Milleti’dir. Bir evladı şehit olduğunda cenazesi başında bir evladım daha var, o da bu vatana feda olsun diyen dünyada tek bir millet vardır, o da yüce Türk Milleti’dir. Yıkamazlar, bölemezler bizi. Meral hanım, bundan 5 sene önce bu vakitlerde ülkemizde gelişen olaylar üzerine İYİ Parti’yi kurdu. İYİ Parti’nin kuruluşunda, şuan aramızda olan olmayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada olan, yarın burada olacak olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz neye susadık biliyor musunuz arkadaşlar, birlik ve beraberliğe susadık. Kardeşliğe susadık. Adalete susadık. İnşallah Meral Akşener liderliğinde o adalete ulaşacağız. Bugün burada olan, gönlü bizimle olan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster