Ana Sayfa Genel 11 Ekim 2022

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ‘Çocuklar Hepimizin’ projesi

Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Büro Amirliği koordinesinde ‘Çocuklar Hepimizin’ sosyal sorumluluk projesi, Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.
11 Ekim 2022 Salı günü gerçekleştirilen etkinliğe ilçe emniyetine bağlı yunus ekipleri katıldı, yetkililer çocuklara suçlardan nasıl korunmaları gerektiği yönünde kendi yaş gruplarına uygun bilgilendirme sunumları yaptı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ilçede bu tarz etkinliklerin devam edeceği belirtilirken “Urla’mızdaki tüm çocuklar hepimizin, gözlerinde ki yaş her birimizin ortak üzüntüsü, yüzlerindeki gülümseme her birimizin ortak neşesi. Bizim şehrimizde, bizim mahallemizde, bizim sokağımızda yaşayan çocuklar. Bütün çocuklar gibi doğarken güzel olan, bir anne ve baba için gözlerinde umut ve müjde olan çocuklar. Yere Düşünce, acıyan dizleri ve parmakları öpülünce acıları geçen çocuklar, çocuklarımız” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster