Ana Sayfa Ekonomi, Genel, Yaşam 18 Ağustos 2021

Urla’nın oda başkanlarından çağrı! Aşı olun…

Urla Yakamoz Haber – Urla’da faaliyet gösteren meslek odalarının başkanları, vatandaşlara olası bir kapanma dönemine girilmemesi adına aşı çağrısında bulundu.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmet Erak, Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Urla Motorlu Araçlar ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Günay Öz ve Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Birol Aydınhan’ın imzasıyla yayınlanan metinde esnaf ve sanatkârların zor günler geçirdiğini ve herkesin bu dönemde gerekli hassasiyeti göstermesinin gerektiğinin altı çizildi.

Yapılan açıklamanın tamamı;

“Tüm STK’lardan Kamuoyuna Önemle Duyurulur

Önce Pandemi, arkasından gelen doğal afetler nedeniyle ülke insanları olarak zor günler yaşadığımız hepimizin malumudur!

Yaz aylarında gerçekleştirilen tam açılma ile adeta unutulan salgın hastalığın, sonbahar ile birlikte yeni bir dalga olarak karşımıza çıkacağı bilim insanları tarafından öngörülmektedir.

Ülkemize ve İlçemize gelen misafirlerin, salgının yayılması konusunda etkin rol oynayacağını öngören bilim insanları, korunmanın en etkili yolunun aşı olduğunu ısrarcı söylemlerle duyurmaktadırlar!  

Bu güne kadar, hastalığın yayılmasını önlemek adına üzerine düşen her görevi hakkıyla yerine getiren Urla Esnaf ve Sanatkarları, çiftçiler ve şoförler olarak aşılanma konusunda da hassas davranmamız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bu bağlamda pandemi ve kapanmalardan en çok zarar gören kitle olarak bizlerin aşılanma konusunda öncülük görevini de üstlenmemiz gerekmektedir.

Önce esnaf ve sanatkarlar, çiftçiler ve şoförler olarak kendimiz, ailemiz ve çevremiz için aşılanma konusunda esnaf ve sanatkarlarımızın gereken hassasiyeti göstereceğinden emin olarak sağlıklar dileriz” şeklinde…

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster